Translate

25 de febrer del 2010

Mini-historia san franciscana

El primer any que varem arribar a California, vivíem a San Francisco. Durant aquells mesos teníem molt contacte amb els becaris de la caixa, principalment amb l'Úrsula que vivia amb nosaltres i el Fran, que era un asidu de casa nostra. La veritat és que trobo a faltar aquells mesos... Però aixó ja són altres temes que abordaré en una altra ocasió.

Bè, vaig al gra que sinó no acabaré. Doncs durant aquells mesos al Fran se li va acudir una petita història sobre un vagabund de San Francisco. La història va passar de ser explicada en petite-comitte a fer-se realitat amb la gravació d'un curt durant la setmana santa on un altre amic becari de la caixa, Juan Martin Rosete, en seria el director. Pero per poder-se rodar calia trobar a un vagabund real i en Fran va estar "entrevistant" a diversos candidats. Pels que heu estat per aquí, ja sabreu que trobar candidats no és gaire difícil. La dificultat és trobar a una persona idònia, capaç de poder actuar, parlar i fins i tot tenir carisma. Aquest és el Moisés.

Aquest curt és finalista d'un prestigiós concurs de curts espanyols. Hi ha un premi que és el del públic que el guanya qui rep més votacions online. Els productors del curt han promés que si es guanya aquest premi donaràn els diners a l'associació de vagabunds a la que Moisés pertany. A més, intentaran pagar el bitllet per a que en Moises pugui viatjar a Espanya per rebre el premi.

Mireu en el següent video com en Moisés explica el que us acabo d'escriure jo:



Aquesta és la pàgina del festival. Heu de votar als 5 millors curts. El curt del Moisés es titula I WISH.


Per cert, feia dies que no escribia al blog (és a dir, feia dies que no escrivia amb català) i tinc la sensació que estic fent moltes faltes d'ortografia, perdoneu.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Coach is a superior American designer of luxury goodies, the whole way from handbags coach handbags to jewelry and sunglasses to shoes. The coach features 1 of the most popular and brilliant designer handbags and accessories on the market name. They are distributed through Coach 400 stores and more than 1200 joint U.S. retail. As a result of solid market competition, [url=http://www.discountoncoach.com]coach online store[/url] website, as well as retail merchants are promoting and offering Coach handbags outlet coupons for reduced prices. These coupons are emailed to customers or it can be exploited by visiting the discount coupons offered by the company websites. You can easily find websites offering a Coach Outlet Coupon through the popular search engines. What you need to do is simply type the words "Coach Discounted Coupons" and you will get a list of sites from where you can avail promotional or discounted coupons for the purpose of buying purses and handbags of you desired brand. Some other search terms which can help you to find out a Coach Outlet Coupon include "coach shoes discount", "coach coupon codes", "coach promo codes", "coach discount handbags", "coach promotional codes", "coach purses discount", "coach bags discount", and "coach bag coupons".

To shop for fashionable [url=http://www.discountoncoach.com/coach/leather-bags]Coach Leather Bags[/url], visit [url=http://www.discountoncoach.com/coach/handbags]Coach Handbags[/url] Online Store. We give you best in the world and that too at very high discounted rate.

Pele Ón ha dit...

Danos una pista, sobre los cortos, que tengo que votar a 5 y no tengo ganas de verme los 91. Si no dices nada, lo intentaré por numerología.
bss y suerte

Gemma ha dit...

Hola Pele Ón, buena observación. Hay 91 finalistas, con lo que mirar todos los videos es una paliza. Asi que hay tres estrategias a seguir para votar a los cuatro videos restantes. La primera es elegirlos al azar (así ahorras tiempo). La segunda opción es votar a los que consideremos los peores cuatro videos (así incrementamos las posibilidades que I WISH sea elegida favorita del público puesto que no votamos a sus competidores). La tercera opción es tratar de elegir a los cuatro mejores videos (así nos libramos de sentirnos responsables de que salga algún ganador "immerecido", tipo el Chiquilicuatre). Yo, para sentirme mejor conmigo misma, he optado por la tercera opción pero con restricciones de tiempo. Es decir, he elegido a 4 videos de los 10 que vi. Me quedo con solo dos recomendaciones: FE y Erik pinta un cuadro. Pero eso son gustos personales...