
Em feia il·lusió compartir amb vosaltres, si es que hi ha algú que em llegeix a banda dels de casa que ja ho saben... , que el dilluns 13 d'octubre me'n vaig a Senegal. Serà una estància curta, el diumenge ja torno a estar a USA, per conèixer la gent que treballa allí en el projecte que participo i poder fer un seguiment quan torni.
Ja m'he comprat la Lonely Planet i m'han entrat encara més ganes de conèixer el país i visitar una mica. No crec que tingui gaire temps aquesta vegada ja que no em puc permetre estar de vacances enmig del quatrimestre... però pot ser que torni si és necessari pel projecte :)
A més a més, Berkeley paga!!
En resum, es tracta d'un projecte en el qual hi ha dues ONGs implicades i banda de Berkeley. Es pretèn vendre paelles solars a les dones dels poblats per a que no hagin de cuinar més amb llenya. Aquesta nova paella, ja se n'han venut 1000, és doblement beneficiosa, ja que a banda de provocar una disminució de la combustió de fusta i alhora minvar la producció de CO2, tambè evita un important percentatge de mortalitat infantil degut a la inhalació de gasos contaminants que provoca la paella habitual.
La meva labor serà intentar modificar la cadena de subministrament (suply chain) actual per a fer-la més eficient. Actualmet el cost de producció és molt car en comparació amb com podria arribar a ser. He de trobar una altra manera de fabricar la paella amb fabricants local, altres materials, de manera que la distribució arribi a tothom qui vulgui comprar la paella. Sembla fàcil però no ho és, i a sobre, a Senegal es parla en francès, així que ja estic refrescant-lo!
Personalment trobo que tambè es podrien vendre al primer mòn... Ús imagineu fent una cassola o uns calçots amb això? Per què no?

Salut!
2 comentaris:
Mi consejo es sumergirte en su mentalidad, y como bien dices, pincharles en los puntos apropiados para que, a sus ojos, sea un proceso lógico.
Se vale usar creencias locales.
Suerte.
Llevame en la maletaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D:D jejeje, que guayyy!!
ursu:)
Publica un comentari a l'entrada